Майкъл Джексън нае внушително имение в Лондон
Майкъл Джексън нае внушително имение в Лондон / БГНЕС

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е платил депозит от 1,45 милиона долара за внушително имение с 28 спални в Англия, в което ще живее по време на осеммесечния си престой в страната.

 

Джексън ще изнесе 50 концерта в зала О2 Арена в Лондон това лято и според слуховете той изпратил във Великобритания свой екип от Лос Анджелис със задача да му намери подходящо жилище, където да отседне по време на турнето. Певецът избрал луксозното имение Фоксбъри на стойност 21 милиона долара, разположено в югоизточен Лондон, което разполага с близо 30 спални, кино под земята, басейн и частно езеро и гора, съобщава британският таблоид "Дейли Мейл", цитиран от БГНЕС.

 

"Имението е просто частен дом, обикновено то не се отдава под наем. Но служителите на Майкъл Джексън го забелязали, решили, че е много подходящо и се свързали със собственика. Мястото е огромно и е много близо до О2 Арена, идеално е ", съобщи близък до краля на поп музиката източник.

 

Джексън наел специалист по вътрешен дизайн, за да е сигурен, че имението ще отговаря на вкуса му, когато се нанесе в него. „Той поиска тапети в ярки цветове и избрал да данесе в него произведения на изкуството, статуи и орнаменти, които харесва”.