Сливен

Последен ден за подаване на заявление за кандидатстване след 7 клас

2 юни 2008 08:56 | Автор: Яна Зафирова

Последен ден за подаване на заявление за кандидатстване след 7 клас

Последният ден за приемане на заявления за кандидатстване след седми клас е днес, припомни Стела Бояджиева – старши експерт в Регионалния инспекторат по образование в Сливен.

Тестът по български език ще се проведе на 20 юни, по математика на 26, на 7 юли е изпитът за проверка на способностите по хореография след завършено основно образование. На 12 и 13 юни ще се обявят списъците с допуснатите до изпити кандидати, както и мястото, където ще ги полагат. Оценките ще са ясни до 3 юли, а първото класиране до 11 юли.

Документите на ученици от община Сливен се приемат в III ОУ „Д-р Иван Селимински” от 8.00 до 17.30 часа. В Нова Загора заявленията се подават в Начално училище „Паисий Хилендарски”, в Твърдица в СОУ „Неофит Рилски” и в Котел в СОУ „Георги Раковски”. Таксата за изпита по български език и литература и математика е 4 лева, а за изпита за проверка на способностите по хореография след завършено основно образование, таксата е 6 лева.

За улеснение на родителите в Трето основно училище е разкрит и офис на банка, уточни Бояджиева.Етикети: последен, подаване, заявление, кандидатстване, след, клас

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още