Френски специалитети в Bake Off: най-сладкото състезание
Френски специалитети в Bake Off: най-сладкото състезание / netinfo

След вчерашния епизод на "Bake Off: най-сладкото състезание" в надпреварата остават седем участника, които ще се борят за титлата "Най-добрия любител сладкар и пекар на България".

След напрегнатите изпитания, в които участниците трябваше да покажат своите умения в приготвянето на любимите си еклери и на лимонов меренг тарт, си тръгна фурията Камелия (32 г., София), а протестантският пастор Георги (34 г., София) стана Звезда на деня.

Тази вечер очаквайте отново изцяло сладък епизод, в който участниците ще приготвят своите любими петифури. За два часа на кухненските им плотове трябва да се появят 2 вида от френските специалитети, най-малко по 12 броя от вид. Към изискванията за размер и форма на експертното жури шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски се прибавя и оригиналната презентация.

Френски специалитети в Bake Off найсладкото състезание
netinfo
В изпитанието за сръчност ще видим могат ли българите да правят американски донати - с хубава визия, равномерен пълнеж и пухкаво тесто.

Гледайте тази вечер "Bake Off: най-сладкото състезание" от 20.00 по NOVA.

Целите епизоди на предаването можете да гледате на NOVA PLAY

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Фейсбук страница Bake Off: най-сладкото състезание.