Джей Зи отговори на съпругата си Бионсе в нова рап песен, в която се припомня за успешния й нов албум Lemonade, излязъл преди месец, предаде Франс прес. В този диск певицата обвинява съпруга си, че й изневерявал.

В първия си запис от две години Джей Зи е ползвал куплет от песента All the Way Up на нюйоркските рапъри Реми Ма и Фат Джо. "Твоят образ ти носи милиони", пее рапърът в песента, в която все пак не се споменава името на съпругата му. В същата песен се говори също за новия й албум и за 4-годишната им дъщеря Блу Айви.

Новият албум на Бионсе притесни феновете (ВИДЕО)

Бионсе издаде на 23 април шестия си албум Lemonade, придружен от филм, излъчен от кабелната телевизия НВО.

На първо време албумът бе предложен единствено на абонатите на стрийминг платформата Тайдъл, лансирана от Джей Зи.

Горещият казан с гняв на Бионсе стана интернет сензация

В Lemonade певицата набляга на темата за междурасовите отношения, но и излага на показ някои доста пикантни подробности от брака си с Джей Зи. В песните си Бионсе открито пее за изневерите на съпруга си и за предупрежденията на баща си, че женитбата с неверен мъж води единствено до проблеми.

Певицата се омъжи за Джей Зи на 4 април 2008 г. Двамата имат 4-годишна дъщеря - Блу Айви. Бионсе е известна с това, че пази детайлите около личния си живот в строга тайна. Именно поради този факт феновете й останаха изключително изненадани от съдържанието на новия й албум.

Източник: БТА