Деца пострадаха при катастрофа
Деца пострадаха при катастрофа / DarikNews.bg, архив

Две деца пострадаха при катастрофа. Инцидентът е станал при движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция до с. Горно Сахране. Лек автомобил "Хонда Акорд", управляван от 21-годишен мъж от Казанлък е застигнал и ударил отзад движещия се пред него автомобил "Рено Лагуна", който ударил спрелия пред него за ляв завой "Фолксваген Голф".
Пострадали са пътуващото в "Рено"-то 8-годишно момче, което е с охлузна рана на главата и пътуващото в "Фолксваген"- а 16-годишно момиче, което е било с болки в областта на корема. Откарани са във ФСМП - Казанлък, откъдето след преглед са освободени, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за тримата.

От пресцентъра на полицията съобщават за още един инцидент. 31-годишна жена е ударила автомобила си „Пежо 206" в метално съоръжение. Инцидентът е станал на ул."Заводска" в Раднево при маневра „завой на ляво" с цел навлизане в отбивка „автобусна спирка" и поради несъобразена с пътните условия скорост. След удара автомобилът продължил движението си и се ударил в стълб на уличното осветление. Пострадали са пътуващите в автомобила три жени (на 39, 37 и 29 години). Откарани са във ФСМП - Раднево, откъдето след преглед две от тях са освободени, а третата е настанена за лечение в МБАЛ - Раднево, с комоцио, без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,80 промила. Издаден талон за медицинско изследване, но жената е отказала да даде кръвна проба за анализ. Образувано е досъдебно производство.