Отношенията в любовния триъгълник в „Откраднат живот стават все по-сложни
Отношенията в любовния триъгълник в „Откраднат живот стават все по-сложни / netinfo

През тази седмица отношенията между Калин, Биляна и Александър ще продължат да се усложняват. Докато Калин прави всичко възможно, за да си върне любовта на Биляна, тя не спира да търси вниманието на д-р Василев, а той упорито отказва да й даде логично обяснениe за внезапното си решение. През следващите епизоди обаче, Биляна ще получи ясен знак, че Александър не се е отказал от нея. Какво ще се случи и какво ще предприеме влюбената Биляна - предстои да разберем.

Доцент Захариев ще се окаже в невъзможна ситуация, без възможност за правилно решение в нея - с бременна съпруга и любовница. Виолета ще заблуждава успешно съпруга си, докато Галя ще се чувства пренебрегната и отчаяна. Тази ситуация отново ще накара специализантката на Захариев да помисли за радикално решение.

Отношенията в любовния триъгълник в Откраднат живот" стават все посложни
netinfo
Професор Генадиев също ще бъде изправен пред своите демони от миналото, но този път ще реши веднъж завинаги да приключи със заплахите на д-р Кръстева и ще я изправи пред своята съпруга с молба да ѝ разкаже всичко. Дали обаче Кръстева ще събере смелост да изкаже на глас дълбоко пазената тайна, ще разберем тази седмица в „Откраднат живот".
Отношенията в любовния триъгълник в Откраднат живот" стават все посложни
netinfo
Ще съумее ли Александър да излезе от безизходицата, в която Калин го постави? Как ще постъпи доц. Захариев в сложната ситуация, в която попадна, и ще излезе ли наяве истината за разменените бебета, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.