Новият областен управител на Сливен официално встъпи в длъжност
Новият областен управител на Сливен официално встъпи в длъжност / Областна администрация Сливен

Новият областен управител на област Сливен Татяна Петкова официално встъпи в длъжност. Досегашният областен управител Димитър Сяров представи Петкова пред екипа на Областна администрация - Сливен. Той каза, че тя е изграден специалист, уважавана от обществеността личност и е удовлетворен, че Петкова заема поста.

Сяров изрази увереност, че установените добри практики в администрацията ще продължат и пожела успех в съвместната работа.

Татяна Петкова заяви, че уважава решението на Министерски съвет и ще спазва принципите на законност, работа в екип и приемственост. Според нея Областна администрация е една много важна институция, изпълняваща стриктно държавната политика в областта. „За мен е голямо предизвикателство, но аз имам управленски опит и съм сигурна, че ще се справим отлично", каза областният управител.

Петкова допълни, че ще разчита както на управленския, така и на експертния екип в работата си. Запозната е с функциите на Областна администрация - Сливен, защото следи нейната работа. Ще й е необходимо малко време, за да навлезе в детайлите на дейността.

„Не се плаша от работа и заявявам, че ще работим много", завърши Петкова.