Очакват рекордни продажби на новия албум на Адел
Очакват рекордни продажби на новия албум на Адел / БГНЕС
Очакват рекордни продажби на новия албум на Адел
82842
Очакват рекордни продажби на новия албум на Адел
  • Очакват рекордни продажби на новия албум на Адел

Днес оициално излиза албумът на британската звезда Адел, озаглавен „25". Месец преди излизането на проекта, Адел пусна сингъла Hello, чийто клип се превърна в най-гледания за годината.

Адел без грим на корицата на "Ролинг стоун" (СНИМКА)

Албумът "25" е трети в кариерата на една от най-успешните съвременни певици. В него са включени 11 песни, композирани и изпълнени от Адел. Заглавната песен Hello излезе преди месец като сингъл, а клипът по нея, режисиран от канадеца Ксавие Долан и заснет в района около Монреал вече се превърна в най-гледания за годината. Песента дебютира и директно на първо място в престижната класацията на Billboard Hot.

Обвиниха Адел, че е изплагиатствала новия си хит Hello

Певицата се завръща на сцената след три години почивка, по време на които се отдаде на майчинство. Адел има обичай да кръщава албумите си на възрастта, на която ги е създала - дебютният й албум се казва "19", вторият от 2011 г, донесъл ѝ световна слава носи името "21". Този албум на Адел бе отличен с шест награди Грами, като във Великобритания това го превърна в най-продавания албум на XXI век.

Адел продължава да чупи рекорди с новата си песен

След успеха на сингъла Hello и преди официалната поява на албума „25" Адел пусна още една песен от него - When We Were Young. Песента носи меланхоличния дух на други песни на известната певица, като Someone Like You, но се отличава по начина, по който е поднесена на публиката.

В клипа към песента Адел пее на живо в лондонското студио "Чърч", където е записан и новият ѝ албум "25".