Георг Спартански във Върбица и Опанец
Георг Спартански във Върбица и Опанец / mk.pleven-moje

Кандидатът за кмет на Община Плевен и кандидати за общински съветници от листата на МК"Плевен може - Плевен побеждава" се срещнаха с жители на селата Върбица и Опанец.

Инж. Милчо Илиев, кандидат за общински съветник, представи Георг Спартански така: „Нашата коалиция има най-подготвения кандидат за кмет на Община Плевен. За пръв път предлагаме професионалист, какъвто другите партии просто нямат. "Инж. Илиев представи и кандидата за кмет на с. Върбица Пъшо Станчев с думите - "Почтен човек и професионалист".

Георг Спартански във Върбица и Опанец
netinfo

„От години в България битува уродливо явление в провеждането на избори - купуването на гласове. Не можем да се противопоставим по друг начин на това, освен да призоваваме да упражните правото си на вот . Убедете и близки, познати, приятели да сторят това,за да не позволим купеният вот да определя живота ни. Заедно да направим промяната на 25 октомври!"- апелира към хората във Върбица инж.Илиев.

„Проблемите във Върбица са много-започват с незадоволителната инфраструктура, а стигат до липсата на радиоточки.Ще решавам проблемите поетапно, ще се отзовавам винаги, когато хората имат нужда от мен. Прозрачно и коректно ще усвояваме средствата, няма да правя разлика между хората и ще поддържам обратна връзка с тях. Ще си помагаме взаимно", каза кандидатът за кмет на Върбица.

„Вие ме посрещнахте с аплодисменти сега, но за мен е важно да ме изпратите с аплодисменти след 4 години. За мен са важни вашата оценка и това, какво ще оставя след мен. За да останат децата и внуците ни тук. Не обещавам космодруми и заводи, защото кметът не строи такива. Аз обещавам 5 простички неща: Почтеност, професионализъм, публичност, прозрачност и практичност.

"Моята цел е управление с човешко лице. Всеки български гражданин има право на чисти и осветени улици, нормална инфраструктура. Не е морално да обещаваш предизборно подобни неща. Те влизат в задълженията на кмета. Важното е как ще си вършиш работата!".

Георг Спартански във Върбица и Опанец
netinfo

Като кмет на община Плевен отново ще ви посетя в края на ноември, за да определим заедно с вас какво очаквате да се направи за Върбица през следващата 2016 година. Ще планираме заедно - както е в добрите семейства".

Борбата не е само за Върбица, борбата не е и само за Плевен, борбата е и за България! Управлението трябва да е за хората,да минава през ума и сърцето ти,а не през джоба и корема!", каза във Върбица Георг Спартански.

В Опанец срещата започна с обръщение на кандидата за кмет на МК"Плевен може-Плевен побеждава" Ивайло Иванов, в което той подчерта че „това, което е направил кметът на селото през последните 4 години не е достатъчно" и начерта приоритетите си за следващите 4 години.

„Целта е да си повярваме, че заедно можем да постигнем успехи. Изкуството да управляваш е сложно. Новият общински съвет ще е много пъстър. Трябва човек да има много качества, за да кара каруцата и да не я обърне. Ще градим политика на съгласие, базирана върху принципи, а не върху гешефти. Ще предложим публично и прозрачно управление на плевенчани.
Нека заедно да променим Плевен!МОЖЕМ!", каза Георг Спартански, кандидат за кмет на Община Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!