Победи в Русе
Победи в Русе / ОДМВР

Малки състезатели от бургаското поделение на Централен полицейски карате и джу джицу клуб завоюваха важни места в класирането на отворения Държавен шампионат на България за деца и юноши до 15 години, в Русе.

В него освен български отбори участваха и представителни отбори от Сърбия и Македония. В дисциплината „файтинг” за деца до 12 години Денис Патронов игра финал, оставил го на второ място с разлика от 3 секунди от първенеца.

В същата дисциплина за деца до 10 години Владимир Гайдаров стана Републикански шампион, след като на полуфинала и финала постигна категорични победи над представители на Македония.

В дисциплината „дуо-система” за деца до 10 години отборът, съставен от състезателите Християн Христов и Виктор Пеев въпреки краткото време за тренировка, станаха трети, а другият отбор – Владимир Гайдаров и Димо Стоичков игра финал и след неубедителни съдийски решения остана втори.

В комплексното класиране отборът завърши на трето място. Треньорите Винилин Русинов и Радостина Николова изразиха задоволство от положения труд и постигнатите резултати на своите малки бойци.