Битка между чужденци и българи за музикалните столове на X Factor
Битка между чужденци и българи за музикалните столове на X Factor / Нова тв

Люси става ментор на категория „Групи", а Маги поема отборът на „25+"

Оперен квартет, сексапилно трио и емблемата на Велинград - Трио „Парадайз", са част от групите, които ще продължат към Къщите на съдиите. „Убедена съм, че аз съм вашия човек!", категорична беше Люси Дяковска, която в ролята на ментор на категория „Групи", ще сподели богатия си опит в световноизвестната банда No Angels. Сериозната конкуренция изпрати у дома бой банда - претендент за големите концерти и дует, който подцени високата летва на музикалните столове.

Със сериозно чуждестранно присъствие се оказа категорията 25+, която тази година ще бъде поверена на Маги Халваджиян. Християна Лоизу направи най-доброто изпълнение на песен на Селин Дион, звучало някога на сцената на X Factor, с което си осигури място на музикалните столове до края на епизода. Александрина преодоля неудобството на високите токчета с малко танци и безкомпромисен глас, а парчето на Стивън Ачикор го доближи до сбъдването на голямата му мечта - бъдеще в България. „Надявам се никой да няма съмнение, че тази година победителят ще бъде от моя отбор", съобщи гордият ментор на „25+", който след драматични размени остави единствено най-изявените таланти на шестте стола.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.