И Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother
И Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother / Нова тв

Още не са утихнали последните разногласия, а Къщата вече е огласена от нови.

След като Никита и Ирена първи дръзнаха да се опълчат на мъжете, е ред на Аделина да поеме щафетата.

Тя ще възроптае срещу покровителственото отношение на „алфа мъжкарите" и ще се опита да покаже, че жените са не по-малко силни от тях.

Поредни скандали в къщата на Big Brother

И Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother
netinfo
Как завършва тази битка на характери и какви ще са последствията от нея, ще разберем тази вечер.

В днешния дейли епизод ще станем свидетели на любопитен експеримент. След като Ирена хвърли ръкавицата на Богданов и изрази готовност да премерят знанията си, Big Brother ще се почувства длъжен да изпълни желанието й. Той ще им зададе въпроси от 4-ти клас и така ще провери кой от тях е по-умен и знае повече.

И Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother
netinfo
Кой ще излезе победител от дуела, ще разберем тази вечер от 20,00 часа по Нова.

Първите номинации показаха на Богданов, че не е особено харесван от зрителите и това силно ще разклати неговото самочувствие. Въпреки подкрепата, която получава от голяма част от Съквартирантите, той ще пожелае да напусне Къщата на Big Brother.

Скандали, флирт, любов и интриги в Къщата на Big Brother

С това неочакваните обрати не свършват. Тази вечер ще станем свидетели на още едно любовно признание - в полезрението на един от „алфа мъжкарите" е попаднала жена, която до този момент сякаш е била в сянка за него.

В дейли епизода тази вечер ще видим и вторите номинации, които ще разкрият кои Съквартиранти, са събрали най-много негативи в Къщата. Те ще се борят за зрителско одобрение в понеделник, когато един ще напусне Big Brother завинаги.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.