Скандали, флирт, любов и интриги в Къщата на Big Brother
Скандали, флирт, любов и интриги в Къщата на Big Brother / Нова тв

След вълнението от първите елиминации, Съквартирантите започнаха да градят своите стратегии за максимално оставане в Къщата. След излизането на Кристиян, останалите номинирани за изгонване участници рязко повишиха своето самочувствие. Всичко това доведе до повече напрежение и скандали в Къщата.

Кристиян напусна Big Brother, Братухчев е новият Big Boss

Скандал между Никита и Киро

Според борсовия агент Никита непрекъснато „дава наклон на хората какво да мислят". Тя, на свой ред, все повече се изнервя от високия тон в Къщата и непрестанните намеси в женските разговори.

Любовната история на Силвия и Цецо

Силвия очевидно харесва Цветелин, но той не отвръща на чувствата й. Топлес моделът прави всичко, за да угоди на Цецо, но той й признава, че изповядва философията „Бий ме, обичам те" и ако започне да се държи добре с нея, тя ще престане да го харесва. Пред отбран кръг от приближени Цецо призна, че Силвия изобщо не е негов тип - нито като визия, нито като поведение.

Рецепти за свалки от Kъщaтa Big Brother (ВИДЕО)

Реакции и еуфория от елиминациите

И Богданов поиска да напусне Къщата на Big Brother

Богданов, Кирил и Цветелин бяха толкова доволни, че остават в Къщата, че радостта им премина в нездрава еуфория, последвана от алкохолни наздравици. На тримата не се хареса факта, че зрителите спасиха Братухчев и Пламен и решиха да градят нова стратегия като тим. Ирена беше единствената, която се осмели да напомни на празнуващите,че Богданов не е победител, а е едва на 8% след Кристиян и това не е повод за такава радост.

Нова седмична мисия, в която Съквартирантите се бориха за достъп до отделните помещения в Къщата

Анита, Катя и Пламен трябваше да консумират банички, обилно подправени с уасаби и традиционен японски лют сос, както и да пият айрян, направен с кисело мляко, сурова риба и вътрешности. Те се справиха успешно със задачата и спечелиха достъп до Зона Кухня.

Флирт между Богданов и Анита

Анита: „Височината и широките рамене те спасяват да влезеш в графата „хубавец". Тя направи пълен разбор /положителен/ на неговата визия.

Втора част от мисията

За достъп до Зона Баня и връщане на тоалетните принадлежности се бориха Никита, Николина и Ади. Те трябваше да познаят чии са думите, написани в отделни пликове, казани за различни Съквартиранти. Мисията е неуспешна и трите жени останаха заключени в Зона Баня до края на седмичната мисия.

Реакции след мисията

В Изповедалнята Ирена каза, че никога не е съжалявала, че е циганка. След мисията Анита е наранена и обидена. Тя нарече Пламен „декоративно петле", на което сега му е времето да се грижи за егото си и да се храни от вниманието на околните към себе си.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.