Кристиян напусна Big Brother, Братухчев е новият Big Boss
Кристиян напусна Big Brother, Братухчев е новият Big Boss / Нова тв

Снощи в Къщата на Big Brother се проведоха първите елиминации. Гости на Ники Кънчев в студиото на Big Brother бяха Катето Евро, Ваня Червенкова, Евгени Минчев и Антон Стефанов. Те направиха кратък анализ на Съквартирантите, обсъдиха случващото се в Къщата и посочиха своите фаворити към този момент.

След зрителското гласуване най-малък негативен вот събраха барманът Пламен и Братухчев.

В борбата за оставане в Къщата останаха Богданов, Кирил и Кристиян. Да защити Богданов, в студиото дойде неговият шеф и приятел Петко Петков. За Кирил се застъпи близкият му приятел Артин Магърдичян. Сестрата на Кристиян не се появи, за да го защити.

В крайна сметка само седмица след старта на най-грандиозното шоу в България, с 49% негативен вот,  Къщата напусна завинаги Кристиян.

Преди Ники Кънчев ексцентричният Съквартирант предположи, че е първият изгонен заради своята откровеност. Като свои фаворити за спечелването на Голямата награда той посочи Никита или Анита.

В епизода тази вечер ще видим как с назначението на Братухчев за Big Boss за пореден път ще ескалира напрежението в Къщата. За Цветелин и Богданов решението на Big Brother се превърна в поредния повод за нападки към Братухчев.

Кристиян напусна Big Brother Братухчев е новият Big Boss
netinfo
Въпреки отбоя на провъзгласилите се за лидери в Къщата обаче, Братухчев ще бъде повече от решителен да предпази голямата награда от редуциране и ще вземе редица лидерски решения. Едно от тях ще е назначението на Цецо и Богданов за отговорници по чистотата на тоалетната.

След като Ирена първа се осмели да надигне глас срещу дуото Богданов - Цветелин, друга жена ще последва примера й. Никита публично ще заяви, че не възнамерява да търпи повече поведението на двамата мъже.

Кристиян напусна Big Brother Братухчев е новият Big Boss
netinfo
Тя категорично ще застане срещу вулгаризмите и високия тон, с които Богданов и Цецо често си служат, а това ще доведе до категоричното сформиране на лагери в Къщата, естествено съпътствано от поредната порция скандали. 

Big Brother е подготвил изненада за Съквартирантите - те най-накрая ще разберат какво се случи с багажа им. За да могат да си го върнат обаче, всички ще участват в търг с тайно наддване, а сумата, която всеки е склонен да плати за вещите си, ще се приспада от голямата награда. Колко пари са готови да жертват Съквартирантите в името на личния си комфорт и какви ще са последствията от мисията ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.