/ NOVA
Богато телевизионно лято очаква зрителите и с новите епизоди на „Черешката на тортата“, „Магнум“ и „Новобранецът“, които стартират седмица по-рано – на 20 май
Лято, изпълнено с вълнуващи моменти, забавление, екшън и добро настроение предстои с програмата на NOVA в следващите месеци. Тогава за първи път в телевизионния ефир своя дебют ще направи световният хит „Скрита самоличност“. От 3 юни всяка делнична вечер любимият водещ Герасим Георгиев-Геро може да отведе участниците в новия формат до голямата награда от 100 000 лв. А преди това – от 20 май, зрителите могат да проследят старта на новите сезони на любимата кулинарна надпревара „Черешката на тортата“ и хитовите сериали „Магнум“ и “Новобранецът“.

На 3 юни предстои очакваното начало на световния хит „Скрита самоличност“. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. зрителите могат да разчитат на доза добро настроение, докато се разиграват големи суми пари. Във всеки епизод един участник ще трябва да разпознава осем мистериозни самоличности по техните професии или други интересни факти от биографиите им. Само безпогрешна интуиция, наблюдателност в детайлите и логическо мислене могат да отведат до голямата награда от 100 000 лв., като на помощ идват любопитни улики и жокери.

NOVA

„Черешката на тортата“ ще се завърне с нови епизоди на 20 май в 20:00 ч., в които шеф Манчев променя правилата на играта в надпреварата за почетния плакет. Той ще съчетае арбитърската си роля с виртуозни демонстрации в кухнята и ще поставя специални задачи на звездните участници. Първи в неочакваните предизвикателства ще се впуснат талантливите актьори Рая Пеева и Кирил Недков, изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев и „Мис България“ 2022 Александра Кръстева. Стартът на кулинарното риалити следващата седмица ще изпита тяхната креативност и ще ги върне към тяхното детство.

NOVA

Петият и последен сезон на екшън сериала „Магнум“ ще проследи работата и живота на чаровния частен детектив Томас Магнум (Том Селек) всеки делничен ден от 21:00 ч. В новите епизоди на телевизионния хит хавайските разследвания на Магнум продължават с пълна сила. Част от криминалните случаи, пред които ще се изправи детективът, този път включват разследвания за съмнителна смърт от свръхдоза, престъпления на корейска мафията, обири и мистериозни отвличания.
От 20 май късната емисия на Новините на NOVA се завръща в обичайния летен график – от 22:00 ч. с утвърдените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов, a късната емисия на NOVA NEWS ще започва в 23:00 ч.

NOVA

От следващия понеделник в 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща и „Новобранецът“. В сериала вече е настъпила промяна, тъй като Джон Нолан (Филиън) започва първата си година като официален патрулен полицай, докато друг новобранец със сложно минало се присъединява към участъка. По пътя на новите си отговорности Нолан ще поеме още предизвикателства и опасни случаи – всичко това, докато се ориентира в нова връзка и желанието си да спечели ранга на обучаващ офицер възможно най-бързо.

NOVA

Гледайте NOVA през летните месеци всяка делнична вечер от 20:00 ч.!