Напълняването влияе върху любовния живот
Напълняването влияе върху любовния живот / netinfo

Излишните килограми изпиват самочувствието и увереността

Излязоха любопитни факти! Напълняването влияе върху любовния живот. Причината обаче е доста интересна - килограмите не пречат толкова на партньора, колкото на самия човек, който ги има в излишък. Това изпива неговото самочувствие и увереност, а оттам идват и многото недоразумения в любовните отношения. От друга страна пък, основната причина за напълняване при жените, е бременността. Всяка трета от тях напълнява, след като е родила поне едно дете. Следователно сценарият е почти неизбежен.

Резултатите се показаха, след като популярна марка за отслабващи продукти предизвика българина да сподели защо иска да отслабне. Хиляди нашенци се отзоваха на призива и разказаха за техните проблеми с наднорменото тегло. Но основната причина, поради която те искат да отслабнат се крие в половинките им - за да се харесат повече на тях.

За да стимулира по-голяма част от хората да се преборят с килограмите, Vitaslim пусна промо пакет „Максимален ефект" за тройна сила срещу килограмите, където са включени известните три продукта за отслабване - Vitaslim LIGH, Vitaslim LINE, Vitaslim FITNESS, като последният е подарък. Тройната сила работи в трите най-важни посоки за отслабване - потушава големия апетит, действа фокусирано върху проблемните зони - ханш, бедра, талия и спомага за по-бързото изгаряне на вече натрупаните мазнини, като ги превръща в мускулна маса.

Повече за промоционалния пакет „Максимален ефект" може да видите тук

Напълняването влияе върху любовния живот
netinfo

Повече за промоционалния пакет „Максимален ефект" може да видите тук