Младежкото обединение в БСП - Стражица с нов председател
Младежкото обединение в БСП - Стражица с нов председател / снимка: личен архив

Д-р Руси Захариев е новият председател на Младежкото обединение в БСП- Стражица. Роден е през 1986 година. Завършил е Медицинския университет в София, специалност „Дентална медицина“. Д-р Захариев има частна практика по стоматология. Той заменя на този пост председателя на Общинския съвет в Стражица Илиян Маринов, който преди няколко месеца беше избран за председател на общинската организация на БСП в Стражица.

Младите стражишки социалисти направиха и своите номинации за кандидат за кмет и общински съветници. За кандидати за общински съветници бяха номинирани д-р Руси Захариев и инж. Станислав Статев. Младежите от БСП- Стражица номинираха за кандидат за кмет председателя на Общинския партиен съвет Илиян Маринов.

В момента текат и последните събрания на основните партийни организации в Община Стражица. На конференция на 6 юли ще бъдат утвърдени кандидатът за кмет, кандидатската листа за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства. Общинската организащия на БСП издига кандидати във всички кметства в Община Стражица.