Министър Калфин идва на посещение в Област Плевен
Министър Калфин идва на посещение в Област Плевен / dariknews.archive

Министърът на труда и социалната политика и вицепремиер Ивайло Калфин започва поредица от лични срещи със служители на регионалните структури на Министерството на труда и социалната политика, на Агенцията за социално подпомагане, Агенцията по заетостта и на Главната инспекция по труда, стана ясно от информация на пресцентъра на Министерство на труда и социалната политика.

Целта на срещите е да се запознае отблизо с работата по места, както и да проследи изпълнението на политиките на министерството в страната. Той ще идентифицира и приоритетите в работата на отделните звена. Акцентът в дейностите на служителите от регионалните структури към Министерството на труда и социалната политика е върху успешното изпълнение на програмите, свързани с младежката заетост, със социално включване и интеграцията на хората с увреждания на пазара на труда.

В рамките на инициативата, на 25 май, министър Ивайло Калфин се срещна със служители от Враца и региона, а в четвъртък - 28 май ще посети област Плевен.

По време на посещението си в Плевен, Ивайло Калфин ще участва в среща с медиите в пресклуба на БТА, заедно със зам.-председателя на АБВ Румен Петков и областния координатор на партията Цветан Антов.