Виолета Гиндева и Виктория Петрова - лектори в майсторския клас „Изкуството на комуникацията“
Виолета Гиндева и Виктория Петрова - лектори в майсторския клас „Изкуството на комуникацията“ / ВСУ „Черноризец Храбър”

Майсторският клас „Изкуството на комуникацията“ стартира на 15 май (петък) от 13:00 часа в Учебно-спортния комплекс на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.  Той ще представи още един поглед върху комуникативната култура като проекция на личните ни качества и необходимо условие за постигане на успех.

Сред лекторите в него ще бъдат актрисата и преподавател по актьорско майсторство доц. Виолета Гиндева, журналистката от btv Виктория Петрова, съветникът по културата в посолство на НР Китай у нас г-н Ин Яли, почетният консул на Република Южна Африка във Варна г-н Румен Ганчев.

В програмата на майсторския клас са включени богата палитра от теми, свързани с вербалната и невербалната комуникация, бизнес протокола, дипломатическия церемониал и протокол, културата на облеклото, прическата и грима, публичните послания, правоговора и организирането на събития.

Амбицията на организаторите е в рамките на три дни участниците да придобият знания и умения, за да се представят успешно в обществото, да надградят своята култура на поведение, на говорене и да разкрият своята харизматичност в общуването си по различни поводи.