Нови прогнозни дати за раждането на британското кралско бебе
Нови прогнозни дати за раждането на британското кралско бебе / снимка: Guliver/Getty Images

След като медии от целия свят направиха прогнози за евентуалното раждане на второто дете на Кейт Мидълтън и на принц Уилям и тези прогнози към днешна дата не се сбъднаха, сега новите прогнозирани дати за раждането на второто отроче на знатното семейство са 2 и 5 май, пише в. „Фигаро”.

Най-големите експерти по живота на британското кралство семейство обаче засега се въздържат от хипотези в акаунтите си в Twitter.

Букмейкъри: Кейт ще роди момиче, ще се казва Шарлът

В медиите се появиха и хипотезите, че Кейт ще роди преди 7 май, когато във Великобритания са парламентарните избори и вниманието ще бъде фокусирано върху победителите от този вот, отколкото върху кралството семейство.

Мждувременно стана известно, че британският престолонаследник принц Чарлз е заявил, че се надява много скоро херцогинята на Кембридж Катрин, съпруга на сина му принц Уилям, да роди момиченце, предаде Mashable. „Ние се надяваме да е внучка”, е казал принц Чарлз в замъка Уиндзор.

През септември бащата на принц Уилям бе определил като великолепна новината, че херцогинята на Кембридж Катрин е бременна за втори път.

Източник: БТА