Сребро и бронз за Тонус от ДП по аеробика
Сребро и бронз за Тонус от ДП по аеробика / Галя Миткова

Михаил Лучански от "Тонус"- Кюстендил спечели два сребърни медала от Държавно първенство по спортна аеробика, което се проведе в Боровец. В категория 18 +, кюстендилският талант завоюва сребърен медал в индивидуалната надпревара. Лучански се окичи със сребро и в състезанието при смесените двойки, заедно с момиче от СК "Самоков".
Кюстендилският клуб по аеробика "Тонус" се включи в Държавното първенство с 14 деца, които се представиха достойно.

Сребро и бронз за "Тонус" от ДП по аеробика
netinfo

Светлина Велинова спечели бронзов медал в категория "Група", със състезатели от СК "Самоков" и участва на Гран при за Световната купа, което следва шампионата. Индивидуално, при 15-17-годишните кюстендилката се класира на 9-то място, а в категория "Тройка", заедно с две момичета от СК "Самоков" е на 4-та позиция.
Сребърни отличия завоюва "Малка формация" в клас "Б", 15-19-годишни: Христина Петрова, Изабела Николова, Ивона Георгиева.

Сребро и бронз за "Тонус" от ДП по аеробика
netinfo

Малката формация, при 11-14-годишни в състав: Виктория Георгиева, Симона Ръждавичка, Деница Десподова се класира на 4-то място.
Класиране в клас А: Божидара Здравкова, която е дебютант в този спорт, при 7-8-годишните, се класира на 6-то място; Ивет Кирилова, при 9-11-годишни е на 17-то място, а Ивена Шопска зае 19-то място; Ивана Георгиева, 12-14-годишни се нареди на 20-то място, а заедно с Ива Симеонова и Анна Байрактарска, в категория "Тройки" се класираха на 7-мо място.

Сребро и бронз за "Тонус" от ДП по аеробика
netinfo

Соня Александрова от "Тонус" бе съдия на Държавното първенство, а Десислава Александрова - помощник- треньор.
"Доволна съм от представянето на децата, както и от подкрепата на родителите", каза за Дарик Галя Миткова - председател и треньор на СК "Тонус".