Спират временно водата на различни места в столицата на 6 март
Спират временно водата на различни места в столицата на 6 март / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 март 2015 г. (петък).

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вишновка” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чавдар войвода”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Перуника”, ул. „Канала”, ул. „Еделвайс”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски” в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски”, ул. „Здравец”, ул. „Морава”, ул. „Александър Стамболийски”.

Във връзка с изместване на хидрофорна уредба на ул. „Ворино” в жк „Бели брези”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 76 и бл. 78 висока зона.

Във връзка с преработка на хидрофорна уредба до бл. 118 в кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 118 висока зона.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сашо Николов-Сладура” в  кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Асен Йорданов” от ул. „Хага” до ул. „Сашо Николов-Сладура”, ул. „Аспарух Лешников”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.