Успели плевенчани споделиха личен опит с ученици
Успели плевенчани споделиха личен опит с ученици / dariknews.archive

„Походът на вдъхновителите" - една от инициативите на голямото семейство „Аз мога - тук и сега", събра на 28 февруари в зала „Плевен" на Областна адмнистрация младежи от различни училища в града. Организатор на срещата беше Младежки форум с председател Иван Мандински.

„Походът на вдъхновителите" има за цел да вдъхновява и мотивира младите хора като им представя конкретни примери на успели хора по места. За срещата в Плевен сме поканили за лектори Кристалин Чавдаров, Константин Рачев, предприемачът Стефан Бурджев и актьора Веселин Плачков, който изпълнява ролята на Васил Левски във филма „Дякон Левски", сподели Иван Мандински.

Целта на екипа на „Поход на вдъхновителите" е да обикаля и да се среща с различни млади хора, учители, директори, родители, приятели, да говори с тях за това какво реално могат да постигнат, като им даде примери, чрез работещи и успели предприемащи хора. В походите се включват около 10 изявени експерти от различни сфери като най-успелият програмист, най-талантливият хотелиер, най-успешният дизайнер, най-богатият предприемач, най-известният актьор и т.н. Вдъхновителите разказват своята история и как са постигнали това, което са, както и амбициите за бъдещото си развитие.

Следващата спирка на „Похода на вдъхновителите" е в Перник на 7 март.