Напусна ни футболната легенда Руси Пенчев
Напусна ни футболната легенда Руси Пенчев / 100 вести

Железният централен бранител, носил радост на хиляди габровци с изявите си за „Чардафон-Орловец“ в „А“ група, вчера си отиде от този свят. Информацията публикува вестник "100 вести" на първа страница днес. Изданието публикува снимки от звездните години на легендарния футболист.

Напусна ни футболната легенда Руси Пенчев
netinfo

Други теми от изданието:

На своя традиционен благотворителен маскен бал по Сирни Заговезни габровските ротарианци събраха 2000 лева за възстановяването на габровския Хор на момчетата, съобщи Камелия Попова, председател на „Ротари клуб“ в Габрово за 2014- 2015 г. Тя уточни, че сформирането на певческата формация вече е започнало.

Възторжен благотворителен концерт събра ученическия елит на Габрово в спортна зала "Орловец" на 26 февруари 2015 г. Двучасовият музикален маратон бе в полза на борещата се за живота си Наталия Велева.

Въпреки че тя е софиянка, уж "стиснатите" габровци, организирани от мощен организационен комитет, дадоха своята лепта, за да вдъхнат вяра и надежда на болната от остра левкоза млада жена. На благотворителния концерт бяха събрани 6050 лв.