Преглед на регионалния печат на 19.12.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 19.12.2014 г. / netinfo

„Бизнесмен от Търговище купи хотел „Разград“ – водещото заглавие за „Екип 7“. Инвеститор е собственикът на комплекс „Борово око“ – уточнява вестникът. „Малките скаути от Исперих изпратиха подаръци на децата от Мизия“ – разказва на стр. 9 „Екип 7“. Мечтата на участниците в клуб „Хелис 2013“ е общината да им предостави база, в която да развиват дейността си, но досега удрят на камък – уточнява статията. „Пулс обучава на танцувално изкуство децата от Центъра за настаняване от семеен тип“ – пише на стр. 8 „Екип 7“.

„16 716 пациенти са минали за година през болницата“ – водещата тема за “Лудогорски вестник“.-Това е съобщил изпълнителният директор д-р Гечо Жеков. „С изложба стартира дейността на новото читалище „Делиорман 2014“. Предстои новата културна институция да получи сграда от общината. „Утре Дядо Коледа идва с колело“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“. Това е национална инициатива на сдружение „Велоеволюция“, в Разград организаторът е велоклуб „Пегас“.

„Търг нямаше, но желаещи да вземат лъвчетата се намериха“ – водещата тема за „Гледища Днес“. Интересът е проявен от старозагорския зоокът. „Заради отсъстващ адвокат отложиха дело за катастрофа с двама убити“ – информира от първа страница „Гледища Днес“. Близки и приятели на починалите протестираха през октомври с искане да бъде променена мярката на задържане на подсъдимия Мехмед Топалов – припомня статията. „Дядо Коледа и Снежанка“ – на гости в Дома за стари хора“ – заглавие от стр. 6 в „Гледища Днес“. На тази и на съседната страница вестникът разказва и за други коледни тържества в Лудогорието.