Млад шофьор преобърна автомобила си
Млад шофьор преобърна автомобила си / netinfo

Млад шофьор попадна в болница, след като преобърна автомобила си. Инцидентът е станал в понеделник около 21 ч. на пътя между варненските села Градинарово и Блъсково. 20-годишният водач от Провадия е управлявал „Нисан“-а си с несъобразена скорост и е загубил контрол над автомобила. Той е настанен за лечение с контузия на главата и на гръдния кош, като за живота му няма опасност. При инцидента е пострадал и 21-годишният му спътник, който е с по-леки контузии.

Общо седем души са ранени при катастрофи само за едно денонощие във Варненска област. 84-годишен мъж е с травми, след като кола е блъснала каруцата му край село Константиново. Дете си е ударило крака, тръгвайки да пресича на червен светофар и блъскайки се в спряла кола.

Рекорден брой по-леки пътно-транспортни произшествия са регистрирани през последните 24 часа. Инцидентите само с материални щети са 37.

Временна организация на движение е въведена по основния варненски булевард „Владислав Варненчик“. В участъка между „Мол – Варна” и „Варна Тауърс” в посока към изхода на града трафикът се осъществява само в една пътна лента. Причината е авария на водопровод. Очаква се този режим на движение да остане в сила до края на деня.