Четирима мотоциклетисти ранени в катастрофи през уикенда
Четирима мотоциклетисти ранени в катастрофи през уикенда / DarikNews.bg, архив

Четирима мотоциклетисти са ранени при катастрофи през уикенда във Варна. Най-сериозно е състоянието на 35-годишна жена, която е настанена в болница с фрактури по тялото, но без опасност живота. Пострадалата се е блъснала със своето „ Кавазаки“ в спрели поради препятствие автомобили на магистрала „Хемус“. Сред ранените има и непълнолетно момче. Неговият мотопед е бил ударен от лека кола, която му отнела предимството.

Общо 11 души са пострадали при пътни инциденти през почивните дни. За живота на двама от тях има опасност. Както Дарик вече съобщи, шофьор на микробус и негова спътничка са с тежки наранявания, след като автомобилът им се преобърна по пътя Варна - Златни пясъци.

С леки травми се е разминала пътничка в градския транспорт. Жената паднала на пода, след като шофьорът рязко набил спирачки. 

Пиян шофьор на „БМВ“ е установен от полицията след пътен инцидент с материални щети, станал в село Михалич. Дрегерът отчел 1,32  промила алкохол на 22-годишния младеж. Още петима почерпени водачи са спипани от полицията. С най-голямо количество алкохол е шофирал 27-годишен грък, на когото проверката показала 2,53 промила.