Музикална школа „Вяра, Надежда, Любов“ се откри в Русе
Музикална школа „Вяра, Надежда, Любов“ се откри в Русе / netinfo

Музикална школа за ПОП и ДЖАЗ пеене за малки и големи беше официално открита в Русе. Училището за таланти на тризначките Вяра, Надежда и Любов се намира на ул. „Цар Асен“ в бл. „Съединение“, като принос за това има и Община Русе, която е осигурила помещението.

Сред официалните гости на събитието беше  директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, която връчи на сестрите поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов. В него той изразява радостта си, че младите момичета ще работят за развитието на талантите в нашия град. „Приемете най-топлите ми и сърдечни пожелания за успех в начинанието Ви. Пожелавам Ви здраве и сили, за да реализирате мечтите си. Носете винаги в себе си  основните добродетели на християнството - вярата, надеждата, любовта и мъдростта, за да развивате таланта, с който сте дарени, и да го дарявате на хората около Вас“, се казва още в поздравителния адрес.

Не е случайна дата, която тризначките са избрали за  старт на школата си. Датата 17 септември е специална за тях, защото това е големият християнски празник  - светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.