Временно спират водата в някои части на столицата
Временно спират водата в някои части на столицата / netinfo

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. „Момина сълза" гр. Банкя вилна зона „Банкя", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Цар Освободител", от ул. „Бор" до ул. „София", по ул. „София", от ул. „Цар Освободител" до ул. „Иванянско шосе", ул. „Момина сълза", ул. „Блян", по ул. „Иларион Макриополски", от № 60 до ул. „София", ул. „Спътник", ул. „Еделвайс",по ул. „Ангел Каралийчев", от ул. „София" до ул. „Николай Некрасов", ул. „Морава", ул. „Люляк", по ул. „Николай Некрасов", от ул. „Иванянско шосе" до ул. „Ангел Каралийчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София" ъгъла с ул. „Момина сълза".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод по ул. „Беломорски проход" кв. „Лозенец" , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Беломорски проход", от ул. „Козяк" до ул. „Капитан Тодор Ночев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Беломорски проход" ъгъла с ул. „Козяк".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мировско шосе" с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Мировско шосе", ул. „Ален мак", ул. „Леденика", ул. „Радецки".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул." Мировско шосе" ъгъла с ул. „Планинец".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Александър Стамболийски" с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Александър Стамболийски", ул. „Мичур", ул. „Трети март", ул. „Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. „Александър Стамболийски".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.