Дарик и IBM представят технологичните тенденции за следващите 5 години
Дарик и IBM представят технологичните тенденции за следващите 5 години / Thinkstock/Getty Images

Кои са иновациите, които ще променят света, в който живеем? Какви са новостите в решенията за малък и среден бизнес? Как технологиите помагат на иновативните и креативни хора да се развиват?

На тези и още интересни въпроси ще отговарят гостите в новия проект на Дарик и IBM всяка седмица на страниците на информационния уебсайт www.dariknews.bg.
Проектът е базиран на технологичните сценарии на IBM, които представят развитието и иновациите в 5 основни сфери - образование, здравеопазване, търговия, сигурност и градска среда.

Изследователите на IBM проучват идеята, че в бъдеще, в ерата на интелигентните технологии, машините ще имат разум и ще се слеят с нас в по-естествен и персонализиран начин. Тази нова технологична ера ще позволи на компютрите да развиват човешките способности, да ни помагат в процеса на взимане на решения, да се грижат за нас.

Проектът " IBM 5 in 5 иновиции" в България ще представи 15 иноватори във въпросните 5 сектора. Считаме, че тези сектори ще търпят голям технологичен подем и са неразвривно свързани с нашето устойчиво развитие като обществена и бизнес среда.

Всички 15 иноватори, интервюта, с които ще прочетете тук, са от България. Очаквайте първите скоро и търсете повече информация за проекта по Дарик радио и в dariknews.bg.

Дарик и IBM представят технологичните тенденции за следващите 5 години
netinfo

Натиснете тук за повече информация