Преглед на регионалния печат на 16.04.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 16.04.2014 г. / netinfo

„Селски кмет ходи на гурбет, замества го секретарката“ – водещото заглавие за „Екип 7“. По професия Селяйдин Мухаремов от Недоклан е елтехник, намерил работа по специалността в Русия. „Кубратските съветници даряват по 100 лева за майските празници на града“ – разказва „Екип 7“ на стр. 2. „Велеслав Тачев от Разград – първенец в езиково състезание“ – съобщава на стр.8 „Екип 7“. Той ще мери сили с 27 участници от цялата страна в националния кръг на надпреварата „Spelling Bee“.

„Този път със SMS се опитаха да излъжат разградлийка“ – съобщава във водещото си заглавие „Гледища Днес“. Сузана Алекова не се хванала на съобщението „Спешно е… Обади ми се!“, изпратено от остров Света Елена до Ангола. „С подменена и годна пожарникарска техника ще оборудват доброволческите отряди в общините“ – съобщава на стр. 2 „Гледища Днес“. ОУПБЗН-Разград ще получи пет нови автомобила по европейски програми, три от старите коли ще бъдат предоставени на доброволческите формирования в Цар Калоян, Кубрат и Разград. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е: „Партиите и коалициите се договориха за състава на СИК“.

 

„И в Разград вече има Регионален Академичен център“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. В него ще си сътрудничат представители на науката, образованието и бизнеса. „Феникс“ с куп награди от Бургас“ – съобщава на стр. 4 „Лудогорски вестник“. „Лудогорец“представя бразилски халф преди мача с „Локо (Пд) – съобщава на спортната си страница „Лудогорски вестник“.