Топ 5 в „Големите надежди”
Топ 5 в „Големите надежди” / netinfo

Биляна Лазерова от София, Преслава Петрова от Търговище, Янко Станев от Варна, Мариам Маврова от Велинград и Павел Митев от Разград са имената на челната петица в третия епизод на „Големите надежди" по Нова.

На няколко пъти даровитите таланти успяха да изправят на крака публиката на шоуто, а с всяко следващо изпълнение Дивна, Любо и Веско се питаха наистина ли са на концерт на деца-таланти.

С уникалното си изпълнение на песента „All I want from Christmas is you" на Марая Кери, Биляна Лазерова спечели публиката и стана първа сред първите. 13-годишната дива е възпитаничка на училище по танцово изкуство и класически балет и е носител на награди от надпревари за красота, сред които Гран При от конкурс в Доминиканската република. Артистичният си талант разгръща и в детския спектакъл „Пепеляшка" в театралния колеж "Л. Гройс".

Публиката бе омагьосана и от 9-годишната Преслава от Търговище. „Малкото момиче с големия глас", както я нарече Дивна, е носител на многобройни призови места от международни и наши конкурси. Свири на пиано и обича да танцува и рисува.

В редиците на челната петица се класира и Янко. Талантливият малчуган пее в църковен детски хор и в детската опера във Варна. Свири на пиано от 6-годишен, обича да чете фентъзи и енциклопедични книги и отглежда екзотични домашни любимци.

Другият кавалер в компанията е 12-годишният Павел от Разград. Той плени публиката, като върна рока на сцената с класиката „Жулиета" на група „Тангра". Освен че свири на пиано и посещава уроци по пеене, даровитото момче се увлича по програмирането, но с лекота изучава хуманитарни науки.

Талантливата 12-годишна Мириам е петата малка дива, която се класира за четвъртфинал. Тя е носител на многобройни награди, а сред най-впечатляващите са призът на публиката на детския песенен конкурс „Евровизия" 2011 г. и Гран При от националния музикално-танцов конкурс „Орфеева дарба".

Топ 5 в Големите надежди
netinfo