ВМРО: ПАРОЛАТА Е 12 БЕЗ 15
ВМРО: ПАРОЛАТА Е 12 БЕЗ 15 / netinfo

Идва Денят! Само след десетина дни, на 12 май, българите ще гласуват за нов Парламент, след като изпъдиха от властта обществената халюцинация ГЕРБ и лидера Бойко Методиев Борисов. Това стана чрез масови протести и самозапалвания на българи. Идва Денят на възмездието! Идва Денят, в който избирателите ще материализират в пуснатите бюлетини своето възмущение срещу гербаджиите, които заедно с управлявалите преди тях комунисти и небългари от БСП, НДСВ и ДПС превърнаха България в най-бързо намаляващата и изчезваща държава в света, чието население само за две десетилетия се сви от 9 милиона до 6,9 милиона, през 2050 г. ще бъдем около 4 милиона, а после ще изчезнем от лицето на Земята. България сега е най-бедната, най-корумпираната и най-престъпната държава в Европа, а българите са най-болните, най-мизерстващи и нещастните хора в света. Ние вече сме на първо място по смъртност (14,32‰ годишно) в Европа и сме шампиони по самоубийства, включително и детски самоубийства. Това се вижда от всички непредубедени хора и институции у нас и по света, но не се вижда само от милиционерите и крадците от ГЕРБ. Тези хора и сега правят всичко, за да объркат електората чрез щедро платени социологически агенции и да окрадат после чрез корупция и мафиотска власт докрай малкото останало национално богатство.
Денят на възмездието има парола. Тя е за всички български патриоти, за всички честни и трудолюбиви граждани. Паролата е „12 без 15”. На дванадесети май – без номера на ГЕРБ (№ 15) в бюлетината. Гласувайте по убеждение, но само не за ГЕРБ.
Ако сте патриоти, искате възмездие за виновните и се чувствате ангажирани с бъдещето на Отечеството, гласувайте за ВМРО с бюлетина № 18! Бог прощава, ВМРО – никога! Възмездие и Промяна с № 18!





ВЪЗМЕЗДИЕ И ПРОМЯНА

Разследване и възмездие за виновниците за геноцида над българския народ!
Промяна на политическата система!
Преодоляване икономическата катастрофа, борба с безработицата, война с бедността и ниските доходи!
Децентрализация – шест региона със свое самоуправление, независими от властта на София!
Преодоляване на демографската катастрофа и изчезването на българите!

ГЛАСУВАЙ ЗА ВМРО!  НОМЕР 18!