Роджърс очаква още нови в Ливърпул
Роджърс очаква още нови в Ливърпул / Reuters

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази увереност, че до края на трансферния прозорец през януари, клубът ще успее да привлече още нови футболисти. „Червените“ вече си осигуриха подписа на нападателя Даниел Стъридж от Челси, като мърсисайдци платиха 12 млн. паунда за услугите му.

Ливърпул е спряган още с бразилеца Филипе Коутиньо от Интер, както и капитана на Уелс Ашли Уилямс. Бившият халф на тима Пол Инс от Блекпул също се очаква да се завърне на „Анфийлд“.

„Надяваме се да свършим още работа до края на прозореца. Собствениците са брилянтни в подкрепата си към мен. Знаехме, че през лятото не успяхме да попълним изцяло състава. Наясно бяхме, че през януари ще трябва да се опитаме да коригираме нещата, ако можем.“

„Привлякохме бързо Даниел Стъридж и той вече направи огромно впечатление, доказвайки на собствениците, че са инвестирали правилно парите си за него. 12 млн. паунда за играч като Стъридж си е истинска сделка и смятам, че ще го докаже в следващите сезони.

„Знаем, че имаме нужда от още едно или две попълнения и клубът прави всичко възможно, за да ми помогне с това. Ако успеем ще бъде чудесно, ако не ще пробваме отново през лятото“, коментира мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс.

Ливърпул излиза срещу Олдъм Атлетик в неделя в мач от турнира за Купата на Англия.