НАП Монтана организира Данъкоплатец и осигурител в обхвата на ТД на НАП Монтана за 2007
НАП Монтана организира Данъкоплатец и осигурител в обхвата на ТД на НАП Монтана за 2007 / netinfo

2 приза ще връчи приходната администрация на конкурса „Данъкоплатец и осигурител в обхвата на ТД на НАП Монтана за 2007 г.”, който ще се проведе в началото на юли в областния град.

Второто издание на регионалния конкурс е поредното доказателство, че изграждането и поддържането на коректни взаимоотношения с фирмите и работодателите са сред приоритетите на Националната агенция за приходите. Основният замисъл на инициативата е да се отдаде дължимото на онези фирми - клиенти на ТД на НАП Монтана, които коректно и съвестно внасят задълженията си към държавата.

И тази година номинираните за участие в конкурса фирми са 15, като 10 от тях бяха и м. г. От 5-те нови дружества 2 са от областния град, 2 от Берковица и 1 от Вършец. Общото между всички номинирани е, че не са на бюджетна издръжка. Основен критерий за избора им са общо доброволно издължените суми през 2007 г. /без начети от администрацията/.

В писма до номинираните организаторите изразяват надежда, че те ще приемат поканата за участие, с което ще допринесат за популяризирането си сред обществеността като коректен данъкоплатец и осигурител.