Млади мениджъри посетиха Търговско-промишлената палата във Враца
Млади мениджъри посетиха Търговско-промишлената палата във Враца / ТПП Враца

Три момичета от врачански училища днес станаха част от екипа на Търговско-промишлената палата във Враца, която за поредна година се включи в инициативата “Мениджър за един ден”. Гостите бяха Джулия Цветанова от ХI клас от ПЕГ „Йоан Екзарх“, София Младенова - ХI клас от ПГТР и Лилия Чапкънска, Х клас от  СУ “Васил Кънчов“. С помощта на своите ментори, те се запознаха с работата на палатата по различни проекти и с дейността на двата центъра “Европа Директно Враца” и “Enterprise Europe Network Враца”. Двете послания на деня бяха „Когато работим в екип сме по силни!“ и „Когато знаем чужди езици, имаме повече възможности!“.

Ето и някои от отзивите на тийнейджърките след края на деня: “Ще запомня този ден като много позитивен и ползотворен за мен…и ви благодаря за новите неща, които научих!“, „Беше интересна информацията, която получих за Enterprise Europe Network… Благодаря ви изцяло за вниманието и времето, което положихте за мен!“, “Разбрах, че много важна е работата в екип…Впечатление ми направи проектът I-CREATE…Обучителните модули провокират мисленето извън рамките на приетото“.

Млади мениджъри посетиха Търговскопромишлената палата във Враца
netinfo

От Търговско-промишлената палата във Враца също благодариха на младите мениджъри: “Благодарим ви, Мениджъри за един ден, който ще запомним с много усмивки и непринудени приятелски разговори! За целия екип на Търговско-промишлена палата – Враца бе чест и удоволствие да споделим нашия опит с толкова умни, позитивни и креативни младежи!”.