/ Дарик - Враца
За втори път, днес във Враца, бяха изтеглени имената на печелившите от томболата сред клиентите на денонощната аптека “Превента” в града. Сред пациентите месечната награда отиде при Венка Лилова от Враца.

Денонощната аптека във Враца награди първите печеливши от нейната томбола

Тя си е купила лекарство едва за 2 лева, но късметът бе с нея и ще получи награда от 20 лева. Лекарката, чието име бе изтеглено, е д-р Ива Томова. В днешния ден, по време на тегленето на печалбите, тя бе в сградата на ДКЦ -1, където се намира денонощната аптека, и дойде лично да вземе наградата си от 50 лева.

Венка Лилова каза, че ще вземе своята награда в следващата седмица. И двете късметлийки благодариха за добрата новина в последния работен ден на седмицата и месеца. Имената на печелившите бяха изтеглени лично от д-р Даниела Торбова, собственик на денонощната аптека “Превента”, в присъствието на журналист от “Дарик”.

Д-р Торбова дава наградата на д-р Томова.
Д-р Торбова и д-р Томова

 
Томболата е ежемесечна и продължава. Талони за участие в нея могат да се вземат от аптеката, както от пациенти, така и от лекари, които да ги раздават на своите пациенти. В този случай и имената на лекарите влизат за участие в томболата.