Трудна 2010 г. отчете БСП
Трудна 2010 г. отчете БСП / DarikNews
Трудна 2010 г. отчете БСП
36451
Трудна 2010 г. отчете БСП
Трудна 2010 г. отчете БСП
  • Трудна 2010 г. отчете БСП
  • Трудна 2010 г. отчете БСП

2010 година беше трудна за БСП, но изпълнена с много работа, каза на традиционна среща в края на годината с медиите във Велико Търново областният лидер на социалистите Марияна Бояджиева.

Организацията е стабилизирана и по-консолидирана след вътрешните конфликти преди две години и трудния период, през който преминахме след загубата на миналите местни избори, коментира Бояджиева. По думите й на предстоящия догодина местен вот БСП ще търси силна кандидатура за кмет, която да събере по-широка обществена подкрепа.

Чуйте първия звуков файл.

От 16 години БСП организира по традиция в навечерието на Коледните празници тържество за своите членове и симпатизанти, което ще бъде тази вечер. На него  ще присъстват близо 200 души, а на петима млади членове ще бъдат връчени партийните карти. Това са четири момичета и едно момче, уточниха от БСП.

Социалистите набелязаха и няколко приоритета в работата си през новата година. През януари предстои да бъде утвърден предизборният щаб на БСП във Велико Търново, анонсира зам.-председателят на областната организация Валентин Ламбев.

Чуйте го във втория звуков файл.