Мариана Бояджиева: Хората очакват свободна и демократична държава
Мариана Бояджиева: Хората очакват свободна и демократична държава / DarikNews.bg
Мариана Бояджиева: Хората очакват свободна и демократична държава
63906
Мариана Бояджиева: Хората очакват свободна и демократична държава
  • Мариана Бояджиева: Хората очакват свободна и демократична държава

„Гласувам да си върнем държавата, да има стабилност, да се състави правителство, което да предприеме мерки за излизане на страната от икономическата криза", заяви Мариана Бояджиева. Водачът на листата на „Коалиция за България" упражни правото си на вот в секция в ОУ „Св. Патриарх Евтимий".

Хората очакват да имат работа, по- добри доходи и перспектива. След вчерашния ден е много важно да си върнем държавата, да има ред и когато има нарушения, да има отговорност и наказания. Мисля, че свободна и демократична държава е нещо, което хората очакват и което им се полага по конституция, каза още Мариана Бояджиева. Тя призова хората да гласуват, за да се минимизират всички опасности за подмяна на вота. По думите й скандалът от съботния ден ще се отрази по- скоро мобилизиращо на гражданите, защото българите са горди хора и когато усетят удар по усещането си за свобода, ще реагират.

До 11,00 часа в щаба на „Коалиция за България" не бяха получили сигнали за сериозни нарушения. Мариана Бояджиева припомни още, че в областта има двама международни наблюдатели и пожела спокоен изборен ден и реализация на истинския вот на хората.