Живко Тодоров:  Свършили сме не малко работа, продължаваме напред
Живко Тодоров: Свършили сме не малко работа, продължаваме напред / ГЕРБ Стара Загора

„Благодаря на всички, че винаги сме били заедно в хубави и лоши моменти. Благодарение на вас се дължи силата на ГЕРБ". Това каза Живко Тодоров, областен координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора по време на Общото събрание на партията. След събитието бе отбелязана и 10-годишнината от учредяването на ГЕРБ.

„Благодаря ви за неуморната работа всеки ден по градове, квартали и села", каза Живко Тодоров.
„Благодаря на екипа на общината, на общинските съветници, с които работим всеки ден за решаване на проблемите на града и общината. Свършили сме не малко работа, с ясни резултати. Продължаваме напред".

„Относно изминалите президентски избори бяха казани много неща, но най-важното не бе посочено, а именно, че хората в днешно време не искат да предпоставят избора им. Това е важен извод, за да имаме мотивация за работа в бъдеще. Сега е моментът да кажа, че номинациите за народни представители ще бъдат извършени изцяло от структурата на ГЕРБ и ще бъдат подредени от вас. Важен е вътрешният избор и след това външният" , категоричен бе Живко Тодоров.
Той допълни, че партията има стабилна местна структура, работеща и можеща.

Тодоров посочи основните проекти, върху които работи общината през тази и следващата година - пешеходната зона, Аязмото, кварталите „Три чучура - север", „Самара" 1 и 2, чрез които ще продължи промяната на инфраструктурата, новият етап на транспортния проект и много други. „Предстоят срещи по квартали и в селата от общината, преди гласуването на бюджета за 2017 г., за да бъдат набелязани най-важните за решаване проблеми. На тях ще присъстват зам.-кметовете и специалисти от общината. Този механизъм доказа, че работи и така сме близо до хората и реалните им въпроси", категоричен бе Живко Тодоров.

„Искаме да ви чуем - какво видяхте през изминалите 10 години, как работихме, какво направихме, каква е оценката ви", каза пред местната структура на ГЕРБ Емил Христов, общински ръководител на партията и председател на Общинския съвет в Стара Загора.

„Критикувайте ни ако трябва, предлагайте ни решения, защото е важно да очертаем по най-добрия начин пътя, по който ще вървим през следващите години. Всяко едно мнение е от значение. Тези 10 години бяха изпълнени с много трудности, но и с много хубави моменти, които не са свършили. Положихме големи усилия, за да създадем една мощна организация от нулата. Това се случи, защото всички ние вярвахме в идеята, в онова което правим - честно, почтено и с мисъл за хората. Вярвахме и доказахме, че когато сме обединени можем да постигаме неща, които не са правени повече от 20 г. ", подчерта Емил Христов.