Започва ремонт на три селски улици
Започва ремонт на три селски улици / Dariknews.bg, архив

Три улици в гурковското село Паничерево ще бъдат ремонтирани по проект, финансиран по Публично инвестиционна програма на правителството „Растеж и устойчиво развитие на регионите - 2014 г.".

Надявам се, че ремонтът ще бъде извършен в срок и с високо качество, коментира областният управител Живка Аладжова и изрази увереност че пътната рехабилитация ще даде възможност за по-добро и по-безопасно пътуване, както и ще подобри цялостната инфраструктура в селото.

Аладжова приветства символичната първа копка за ремонта на трите улици в Паничерево, финансиран по правителствената инвестиционна програма. „Както за всеки един от одобрените 10 проекта по тази програма в областта, така и за този, аз отстоявах за реализирането му и съм щастлива, че днес се поставя началото на нещо полезно за хората. Знаете, че това е първата публична инвестиционна програма и за разлика от предишното правителство, сега се дава възможност за развитие и благоустрояване на по-малките населени места", посочи областният управител в поздравлението си съм кметовете на община Гурково Стоян Бонев и на с. Паничерево Атанас Граматиков.