Стратегическите рамки на програмен период 2014-2020 представиха в Казанлък
Стратегическите рамки на програмен период 2014-2020 представиха в Казанлък / Община Казанлък

Информационна среща на тема „Стратегически рамки на новия програмен период, важни акценти и практически насоки за разработване на общинския план за развитие 2014-2020 година" се проведе в община Казанлък. Домакин бе Община Казанлък, а организатор - Областен информационен център - Стара Загора. Стратегическите рамки на новия програмен период и насоките за разработване на общинския план за развитие представи арх. Белин Моллов, експерт в сферата на регионалното развитие и стратегическото планиране.

Заместник-кметът на община Казанлък Лилия Цонкова поздрави участниците във форума - представители на бизнеса, неправителствените организации, специалисти в общинска администрация и благодари на организаторите за ползотворната среща.

Информационната среща се провежда в общините по инициатива на Областния информационен център в Стара Загора предвид подготовката на стратегическите документи, които ще обуславят националното, регионално и местно развитие през следващите години на новия програмен период.