Кънчо Филипов ще води листата на ЛИДЕР
Кънчо Филипов ще води листата на ЛИДЕР / DarikNews.bg, архив

Председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов, който е председател на съвета на директорите на "Брикел" ЕАД, оглавява листата на ЛИДЕР в Стара Загора.

На предстоящите парламентарни избори на 12 май ЛИДЕР ще участва съвместно с партиите Национален Идеал за Единство /НИЕ/ и Българска Нова Демокрация /БНД/. На 27 март 2013 г. трите формации подписаха споразумение за съвместно явяване на изборите под регистрацията на партия ЛИДЕР, обединени от общата визия за развитието на България. В основата на споразумението стои идеята за създаване на общонационален консенсусен дългосрочен план за развитие на българската икономика. Според трите партии това е единствената политическата стратегия, която може да съживи България. На изборите те ще бъдат подкрепени и от гражданското сдружение ГЛАС.

Официално водачите на листите ще бъдат обявени до 5 април. От трите партии залагат на доказали се в своята област професионалисти със солиден управленски опит.

В листите за предстоящия вот влизат и местни авторитети, които са спечелили доверието на гражданите от съответния регион.