Деси в “Красотата срещу дрогата
Деси в “Красотата срещу дрогата / netinfo

24-годишната Десислава от Стара Загора вече е участничка в конкурса ни “Дарик търси лице на лято 2008”, след като изпрати свои снимки на нашия електронен адрес: dariksz.k@gmail.com

Кампанията на Дарик - Стара Загора под надслов  “Красотата срещу дрогата”, както вече съобщихме, е с подкрепата на Областна дирекция “Полиция” и Младежки общински съвет.

Ето част от отговорите на Деси на въпросите, които задаваме към всички участнички:

“През свободното си време обичам да чета книги, да се разхождам или да гледам някой криминален филм. Най- важните неща за мен са здравето,семейството и приятелите. Според мен тонусът се поддържа със спорт и позитивно мислене. Смятам, че към наркотици прибягват хора, които търсят утеха, хора с проблеми и такива, които мислят, че наркотиците ще ги направят по-специални. 

Ако мой приятел взима наркотици, ще се опитам да говоря с него, с родителите му и ако това не помогне, ще се свържа с клиника за наркомани, за да опитам да му помогна така. За да има по-малко зависими от наркотици, според мен, трябва много да се говори по този въпрос още от училище",  ни пише Деси.