Засилени мерки за сигурност на концерта на Depeche Mode
Засилени мерки за сигурност на концерта на Depeche Mode / © снимка: SME

Засилени мерки за сигурност ще има на концерта на Depeche Mode тази вечер на стадион "Локомитов" в София. Това съобщиха организаторите от "София мюзик ентерпрайсис" във връзка с появили се коментари, че концертът може да стане арена на предварително организирани безредици. От компанията призовават почитателите на групата да не се поддават на подобни спекулации и уверяват, че над 200 души охрана и 50 полицаи ще се грижат за безопасността на всички, посочва БТА.

Музикантите от Depeche Mode вече са в България. Предстои да изнесат втория си концерт у нас. Те ще представят песни от новия си албум, като Angel, Heaven, Soothe My Soul, Should Be Higher и Soft Touch/Raw Nerve, както и класики като Personal Jesus, Enjoy The Silence, Barrel Of A Gun и Walking In My Shoes.

Входовете на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17.30 ч. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и в първите часове на 13 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20.00 ч. Очакванията са самите Depeche Mode да се появят около 21.00 ч., като шоуто им ще продължи повече от два часа.