Медицински център Солигена - Търговище отпразнува 12-ти рожден ден
Медицински център Солигена - Търговище отпразнува 12-ти рожден ден / Борислав Курдов
Медицински център "Солигена" - Търговище отпразнува 12-ти рожден ден
55583
Медицински център "Солигена" - Търговище отпразнува 12-ти рожден ден
  • Медицински център "Солигена" - Търговище отпразнува 12-ти рожден ден

С изискан коктейл своята 12-годишнина отпразнува Медицински център „Солигена" - Търговище. Д-р Добрин Папуров и екипът му бяха избрали за своите колеги и за гостите закътани сепарета около басейна на известна дискотеща, където въпреки задушното време, всички се чувстваха добре и ... готови за празник.

Естествено, вечерта бе открита от д-р Папуров. „ Тази година е най-успешната в 12-годишната история на Медицински център „Солигена". Можем да отчетем, че досега през нашите кабинети са преминали повече от 140 000 пациенти", каза той, вдигна наздравица и пожела приятно празнуване на всички.

Под съпровода на изискана музика на живо, гостите опитаха от чудесна храна и изискани питиета. Не липсваха, разбира се, и танци, които тръгваха през блус, преминаваха през диско, докато накрая се преливаха в кръшни хора.

Пред екип на Дарик, в блиц-интервю д-р Папуров разкри малко от тайните и бъдещите хубави изненади, които екипът на МЦ „Солигена"готви за гражданите и гостите на Търговище през тази есен.

„Работим по проект, който ще реализираме много скоро. Ще оборудваме медицинския център с нова високотехнологична техника, която чувствително ще подобри качеството и нивото на обслужване на нашите пациенти - от една страна и разбира се, качеството на нашата работа като специалисти. От тази есен ще предложим и една нова поредица от дейности, свързани с рехабилитация, разкрасяване, стоматология и други - общо седем нови направления"

Цялото интервю с д-р Папуров може да чуете в приложения аудофайл. В него ще намерите и мненията на д-р Георги Бешовски, специалист образна диагностика и на д-р Кремена Христова, специалист анестезиолог и реанимация, за работата им в Медицински център „Солигена"