Дъбов за АБВ: Не представляват угроза за БСП
Дъбов за АБВ: Не представляват угроза за БСП / Дарик-Шумен

„АБВ не представлява угроза за БСП, като цяло и за Шуменска област, като частност", заяви по време на пресконференция по-рано днес депутатът от БСП Димитър Дъбов. По думите му, ръководството на партията няма притеснения относно формацията на Георги Първанов.

Коментирайки срещата на бившия президент в Шумен с някои бизнесмени, общински съветници от групата на БСП в Шумен и други през миналата седмица Дъбов заяви, че там някои хора са присъствали от любопитство. „От това, която видях в медиите, се вижда, че има малко повече служители от една общинска фирма, което надявам се е случайно", допълни народният представител. Той заяви, че е изненадан от присъствието на срещата от полковника от запаса Андрей Андреев.

„Сред няколкото присъстващи има двама, трима предатели по душа и по възпитание", каза още Димитър Дъбов. Той допълни, че БСП има Устав и действията на членове на партията ще бъдат преценени. „В дадения случай става дума за полуофициални действия, ако се официализират тези неща ще последва, според мен и много категорична санкция", подчерта Дъбов.

Народният представител прогнозира още, че АБВ няма да спечели нито един мандат на предстоящите през май избори за евродепутати, а БСП ще се пребори за 6 или 7 места.