/ iStock/Getty Images
Старши комисар Диян Симеонов е новият директор на Областната дирекция на МВР в Разград.

Със заповед на министъра на вътрешните работи той е назначен за временно изпълняващ длъжността, считано от 12 февруари. Това съобщи говорителят на дирекцията в лудогорския град Илияна Георгиева.

Полицията в Разград е с нов заместник шеф (СНИМКА)

Досегашният директор Мирослав Иванов се връща на титулярното си място като заместник-директор, след като бе прекратено временното му преназначаване. 

Симеонов постъпва в системата на МВР през 2003 г. като районен инспектор в сектор „Охранителна полиция“ в Районно управление. През 2009 г. става началник сектор „Охрана на обществения ред и превенция“ в Районно управление.

ОД на МВР-Разград

От февруари 2014 г. е назначен за началник на сектор „Пътна полиция“. От април 2019 г. до септември 2023 г. работи в Областната дирекция на МВР в Търговище, където последователно заема длъжностите началник на група „Моторни превозни средства, водачи и административнонаказателна дейност” (МПСВАНД) и началник на сектор "Пътна полиция“.

От 21 септември 2023 г. бе назначен за заместник-директор на Областната дирекция на МВР. В края на миналата седмица за заместник-директор на дирекцията беше назначен старши инспектор Иван Игнатов. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Садет Кърова, БТА