Още 10 дни продължава подписката за 28 януари – почивен ден
Още 10 дни продължава подписката за 28 януари – почивен ден / Радка Минчева

Още 10 дни продължава подписката за това Денят на Разград – 28 януари – да е неприсъствен ден за жителите на общината. Това съобщи народният представител от ГЕРБ Михаил Тодоров. Негова бе инициативата празникът да се превърне в неработен за разградчани ден, той я обяви в средата на декември, като я мотивира с това, че свободният от трудови ангажименти ден ще доведе до по-масово присъствие в празничните изяви, които с всяка година се увеличава, освен това ще се повдигне и празничният дух.

Днес народният избраник допълни, че е искал да активира гражданското общество, но за съжаление засега това не се е получило, събраните подписи към днешна дата са 500, а Тодоров очаквал да са двойно повече. Ако подписите не се получи по-мощна подкрепа, няма да внеса подписката в местния парламент – заяви Тодоров и призова разградчани да се включат.

Основният пункт, където може да се включите в подписката, е пред офиса на ГЕРБ в Студентското общежитие, може обаче и да се разпечата бланка и когато съберете определен брой подписи в нея да я занесете в приемната на депутата.