ГЕРБ: Общинският съвет в Смолян работи на тъмно
ГЕРБ: Общинският съвет в Смолян работи на тъмно / netinfo
Общински съвет в Смолян работи на тъмно, липсва откритост и информация за дейността му. - С това становище излязоха днес представителите на политическа партия ГЕРБ в местния парламент. Според лидера на родопския структура на партията Николай Мелемов всички техни предложения се отхвърлят, в което хората на Бойко Борисов разчитат политическа атака от страна на червеното мнозинство.

Повод за острата декларация на ГЕРБ-ерите стана вчерашното им отхвърлено предложение за избор на заместник - председатели на Общинския съвет. Членовете на ГЕРБ напуснаха демонстративно заседанието на местния парламент, като подчертаха, че той е единственият в страната без заместник-председатели.

Мелемов заяви, че Общинския съвет работи в разрез с целите и идеите на Европейския съюз. От ГЕРБ бяха категорични, че ще настояват за всеки нов обект, който ще започва Община Смолян, да бъдат давани ясни срокове за неговата реализация. Според лидера на партията дейностите върху инфраструктурата създават все повече проблеми на жителите на Смолян, а и все повече поръчки се възлагат за изпълнение на външни фирми.